Sajam Začretje – Otvorenje

U subotu 7. travnja Hrvatsko zagorje dobija novi sajamski sadržaj na prostoru Roses Designers Outleta u Svetom Križu Začretje. Bit će to svojevrsni „mini Hrelić i Jakuševac” jer tvrtka Sajam automobila Zagreb, koja je organizator i sajma automobila u Zagrebu na Jakuševcu i popularnog Hrelića na otvorenom prostoru dolazi kako bi i stanovnicima Hrvatskog zagorja, ali i svih zaintersiranima pružila mogućnost da prodaju rabljene automobile, robu, proizvode sa svojih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava, voće i povrće, proizvode iz kućne radinosti, ali i niz drugih sadržaja.

„Na naše sajmove dolazi puno ljudi sa područja Hrvatskog zagorja i istu su nas pitali zašto sličan sadržaj ne ponudimo i negdje u Hrvatskom zagorju. Dakle, postojala je potreba za takvim sadržajem i ocijenili smo da je prostor outleta Roses u Svetom Križu Začretje idealna lokacija za stalan sajamski postav koji će se zasad održavati svake subote od 7 do 15 sati. Tako će i svi posjetitelji outleta moći navratiti na naš sajam, ali i posjetelji sajma otići nakon toga u outlet. Dovoljno je reći da je samo u 2017. godini outlet Roses imao više od 1,3 milijuna posjetitelja i da je upravo ta brojka veliki potencijal i za sve one koji žele biti prisutni i na našem sajmu.

Tvrtka Sajam automobila Zagreb osim sajma automobila i „buvljaka” na Hreliću organizira i sajam u Vrbovcu, te sajmove u Šibeniku i Splitu; kaže Miroslav Filipčić, izvršni direktor „Sajma automobila Zagreb”. Sajam automobila Zagreb organizirao je prošle godine i manifestaciju sajamskog sadržaja „Otvorene dveri Vrbovec” koja će postati tradicionalna i koja će se održati i u svibnju ove godine, koja će imati i niz popratnih tematskih sadržaja.

Planovi su da sajam u Svetom Križu Začretje koji će se održavati na površini uz outlet s vremenom preraste u regionalni sajam ali i da privuče i izlagače i posjetitelje iz susjednih regija u Sloveniji.

Za sve one koji žele izlagati na novom sajmu koji će krenuti 7. travnja tvrtka Sajam automobila Zagreb priredila je i posebnu pogodnost tako što će im tog dana ponuditi mogućnost besplatnog izlaganja bez naplaate. Svi oni koji ugovore izlaganje za naredne mjesece mogu očekivati i posebne pogodnosti ali sve informacije vezane za najam prostora i izlaganje mogu se dobiti na brojevima telefona 01/6609 900 i 098/ 408 334 i na email adresi info@sajam-zacretje.hr.

Outlet Roses u Svetom Križu Začretje je na adresi Vrankovec 1, Sveti Križ Začretje, a za sve one koji će dolaziti autocestom, outlet je neposredno nakon izlaza 4 na autocesti Zagreb – Macelj (A2/E59) i primjerice i od naplatnih kućica iz Jankomira za nešto više od pola sata stiže se do outleta Roses. Uostalom, outlet Roses poznat je ne samo u granicama Hrvatske, a od travnja ove godine bit će bogatiji dodatni sadržaj posjetiteljima i prilika izlagačima, ali i trgovcima i svima koji žele prodati svoja rabljena vozila da navrate na novu i jedinstvenu lokaciju. Dobro došli!